PB Gázpalackok árak 2023-ban

Ha gázpalackot keresel, amely megbízható, hordozható és könnyen kezelhető, akkor a PB gázpalack a tökéletes választás számodra! A PB gázpalackokat az egyik legnagyobb gázszállító cég, a MOL szállítja, és az elmúlt években a legnépszerűbb gázpalackok közé emelkedtek. Az alábbiakban bemutatjuk a PB gázpalackokat, azok árait és azokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével könnyedén hozzájuthatsz.PB Gázpalackok árak 2023-ban


A PB gázpalackok árai 2023-ban változatlanok maradtak, ami azt jelenti, hogy továbbra is kedvező áron juthatsz hozzájuk. Az árak az üres palackokra és a feltöltött palackokra is vonatkoznak.

Az üres PB gázpalack ára

Az üres PB gázpalack ára 2023-ban 11 900 Ft-tól indul, a nagyobb méretű palackok ára pedig változó, a mérettől függően. Az üres PB gázpalackokat könnyedén megvásárolhatod a MOL és más gázszolgáltatók üzleteiben vagy online rendelheted meg.

A PB gázpalack feltöltött ára


A PB gázpalackok feltöltött árai változóak lehetnek a gáztípus és a palack mérete alapján. Az árak általában 13 500 Ft-tól indulnak és a nagyobb méretű palackok ára magasabb. Az üres PB gázpalackokat a gázszolgáltatók által kijelölt helyeken veheted át.

PB Gázpalack házhozszállítás

A MOL gázpalack szolgáltatása segítségével könnyedén megrendelheted a PB gázpalackokat otthonodba vagy munkahelyedre. A szolgáltatás díja 990 Ft, de ha több palackot rendelsz egyszerre, akkor a szállítási díjat csökkentik.

Hogyan vásárolj PB gázpalackot?

Ha PB gázpalackot szeretnél vásárolni, akkor a legjobb, ha a MOL vagy más gázszolgáltatók üzleteiben keresel. Az üzletekben segítőkész személyzet vár rád, akik segítenek kiválasztani a megfelelő méretű palackot és a szükséges gáztípust. Ha pedig nincs MOL üzlet a közelben akkor az online vásárlás is kiváló lehetőség. A MOL weboldalán könnyedén megrendelheted a kívánt gázpalackot, majd a megadott címen kiszállítják azt neked.

Összegzés

A PB gázpalackok kiváló minőségűek és megbízhatóak, amelyeket a legnagyobb gázszállító cég, a MOL szállít. Az árak kedvezőek, és a házhozszállítás segítségével könnyedén juthatsz hozzájuk. Ha PB gázpalackot szeretnél vásárolni, akkor a legjobb, ha a MOL vagy más gázszolgáltatók üzleteiben vagy online keresed, hogy megbizonyosodj arról, hogy az általad kiválasztott palack és gáz megfelel a szükségleteidnek.

Friss hírek

Információk